24 Eylül 2014 Çarşamba

Çalışan Kadınlar için Hızlı Banyo Temizliğinin İpuçları!


Çalışan kadınların hayatlarında en önemsedikleri şey sanırım “zaman”. İş, trafik ve hayat koşturmacası arasında yapmanız gereken bir dolu iş varken çalışan bir kadın olmak birçok ek görevi de beraberinde getiriyor.

Çalışan bir kadınsanız evin temizliğinden, yemekten, arkadaş ve aile iletişiminden, evcil hayvan besliyorsanız onun sorumluluğundan, bir de evliyseniz çocuğunuzun bakımından sorumlusunuzdur.
İşte tüm bu sorumluluklarımızla hayatı kolaylaştıran ürünler baş tacı edilir, kendisi gibi zamanla yarışan tanıdıklara direkt tavsiye edilir.


Yukarıdaki anlattığım tabloda ise ben, kedisi “Pekmez” ile yaşayan, tüy sorunlarıyla uğraşan, eve geldiğinde hızlıca kendisine yemek hazırlarken neredeyse her akşam evin temizliği ile de ilgilenmek zorunda olan bir blogger ve aynı zamanda medya sektöründe aktif çalışan biriyim.
Zaman sıkıntımız var derken sözü çok mu uzattım acaba? :)
O halde ben direkt yeni bulduğum bir ürünü sizinle paylaşıyorum. Domestos yepyeni bir kolaylık sunan 7’li püskürtme sistemli ürün çıkartmış. Markette her yeni çıkan ürünü en az bir kez meraktan deneyen biri olarak, ürün bitmeden diğer versiyonunu da satın aldım.


Öncelikle ürün kullanıldığı an itibariyle temizlik hissini de anında yanında getiriyor. Domestos’un en son yeniliği olan bu ürün kapağında bulunan 7 ölümcül delik ile ürünün çok daha geniş bir alana kolaylıkla yayılmasını sağlıyor. Böylece 7 farklı noktaya anında ulaşan bu formülle özellikle banyo ve tuvalet temizlikleriniz daha hızlı ve kolay hale geliyor. Kısaca bu ürün mikropları saklandıkları yerlerde bulup öldürüyor.

"Peki kokusu nasıl?" diye akıllarda soru varsa, kesinlikle çamaşır suyunun rahatsız eden keskinliği olmayıp, aksine kıvamı ve kokusu ile de beğenimi kazanmıştır.
Diyeceğim o ki; siz uğraşmayın, Domestos sizin yerinize 7 farklı noktaya yayılarak evinizdeki ulaşılması güç yerleri tertemiz yapsın.

İçerik: www.e-gunlugum.com


Bir boomads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Blog hesabi olmayanlar arkadaşlar, yorum yazmak isterseniz:anonim bölümünü işaretledikten sonra yorumunuzu yazabilirsiniz.Adınızı yazmayı unutmayın.
Teşekkürler.